Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας που θα εμφανιστεί στο θρυλικό Barclays Center

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο εντυπωσιακό στάδιο της Νέας Υόρκης

allyou.news

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

Ο καλλιτέχνης που αυτή την περίοδο συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία «Elpida Tour» σε όλη την Ελλάδα, ανυπομονεί για τη συναυλία που θα γράψει ιστορία!

Ο Έλληνας τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο εντυπωσιακό στάδιο Barclays Center, στις 18 Νοεμβρίου, κάνοντας την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά και στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ»!

Το «Barclays Center» έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Μαντόνα, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Deepeche Mode, Ενρίκε Ινγκλέσιας, Ρίκι Μάρτιν, Τζάστιν Μπίμπερ, και Doja Cat, καθώς και τα διεθνή μουσικά βραβεία MTV Awards, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί ελληνική μουσική στον εν λόγω χώρο.

«Η μαγική στιγμή που τα όνειρα προσγειώνονται στην πραγματικότητα… Στις 18/11, στην καρδιά του Brooklyn, στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, για πρώτη φορά θα ακουστεί η ελληνική μουσική. Αισθάνομαι απίστευτη χαρά και συγκίνηση που ξεπεράσαμε τα όρια και ταξιδεύουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού μαζί με την ελληνική μουσική για να διαδώσουμε το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρόε και οι συνεργάτες του στα social media, ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Η ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/Cwp109HM4Rw/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares