Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τα λάθη του παρελθόντος!

Όσα είπε ο παρουσιαστής για την πολιτική ορθότητα στην τηλεόραση...

allyou.news

Μετά από δύο δεκαετίες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε φέτος στην πρωινή ζώνη και μίλησε για αυτό σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO!.

Σχετικά με το πόσο διαφορετικός είναι 24 χρόνια μετά το πρωινό του Mega (σ.σ. παρουσίαζε την εκπομπή Σαν στο σπίτι σας με τη Μαρία Μπακοδήμου), ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: «Πάρα πολύ! Φαντάζεσαι να ήμουν ο ίδιος; Για να σοβαρευτούμε, καθώς τότε είχαμε απόλυτη ελευθερία στο να λέμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε στην εκπομπή, πλέον διαπιστώνω ότι είχα κάνει πολλά λάθη. Τώρα δε θα μιλούσαμε με τον ίδιο τρόπο. Η πολιτική ορθότητα ήταν κάτι άγνωστο εκείνη την εποχή. Έγιναν επίσης λάθη στην επιλογή θεμάτων. Θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι παρουσιάζαμε επικίνδυνα θέματα, όπως ανθρώπους που λύγιζαν βέργα με την καρωτίδα».

Ο Φώτης Σεργουλόπους «μετράει» 25 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση

Ο Φώτης Σεργουλόπους «μετράει» 25 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση

Για το γεγονός ότι το Πρωίαν σε είδον πλέον «παίζε» το πρωί, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Είναι ωραία το πρωί! Το πρωί έχει περιθώριο να παίξεις με πολλά θέματα. Δεν υποτιμώ καθόλου το πρωινό, θεωρώ ότι είναι η ναυαρχίδα ενός καναλιού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια επενδύουν στη συγκεκριμένη ζώνη. Για μένα είναι πολύ τιμητικό το ότι κάνω εκπομπή το πρωί. Αρχίζω την ημέρα του καναλιού. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ζώνη».

Το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου - Τζένης Μελιτά έχει «δέσει» για τα καλά!

Το δίδυμο Φώτη Σεργουλόπουλου - Τζένης Μελιτά έχει «δέσει» για τα καλά!
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares