Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δημόσιο ξέσπασμα για την κατάσταση στην Ελλάδα

Η οργισμένη ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

allyou.news

Μετά τις φονικές πυρκαγιές του Αυγούστου και την ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν, η Ελλάδα δοκιμάζεται εκ νέου αυτή τη φορά από πλημμυρες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που τη συνόδευαν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Χίο

Πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στη Χίο

Τη δραματική κατάσταση που βιώνει τα τελευταία 24ωρα η χώρα μας, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μια ανάρτησή της στο Instagram, μέσα από την οποία εξέφραζε τη θλίψη και την οργή της για όσα δεινά συμβαίνουν.

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος καιγόταν για δεκαπέντε μέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μια κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς; Αλήθεια, γιατί ένα 36χρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δε μπορούμε να αποδεχθούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουν εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares