Κλέλια Ρένεση: «Μια Ελλάδα σε καταβύθιση, μια βυθισμένη πολιτεία»

Ξεσπά η ηθοποιός για τις καταστροφικές πλημμύρες

allyou.news

Η Κλέλια Ρένεση είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές φορές τοποθετείται δημόσια για κοινωνικά θέματα, καταστροφές, θλιβερά συμβάντα και για όσα την ενοχλούν.

Έτσι και αυτή τη φορά, συγκλονισμένη από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon, αλλά και τις πλημμύρες που έχουν «βουλιάξει» τη χώρα, η ηθοποιός της «Μουρμούρας» εξέφρασε τη λύπη και την οργή της στο Facebook.


Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Δεν αντιδρούμε όταν η λιτότητα χτυπάει τους διπλανούς μας και δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Δεν αντιδρούμε όταν αποχαρακτηρίζουν τη μια natura μετά την άλλη. Δεν αντιδρούμε όταν αφήνουν αναίσχυντα να καίγεται όλη η δασική περιουσία της χώρας μας. Δεν αντιδρούμε όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες συμπολιτών μας. Δεν αντιδρούμε όταν μια βροχή μπορεί να πνίξει μια ολόκληρη πόλη, μας έκαναν να το έχουμε συνηθίσει. Δεν αντιδρούμε όταν δυο τρένα συγκρούονται μεταξύ τους λόγω εγκληματικής αμέλειας και χάνονται δεκάδες ζωές νέων ανθρώπων.

Δεν αντιδρούμε όταν με τα golden visa και airbnb η στέγαση στα αστικά κέντρα είναι αδιανόητα δύσκολη πλέον, και στα νησιά οι δάσκαλοι κοιμούνται σε σκηνές γιατί δεν βρίσκουν σπίτι. Δεν αντιδρούμε που το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο κλείνουν, και όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, εξευτελίζοντας όλη την έννοια την δημόσιας ιατρικής περίθαλψης, με ράντζα, να στάζουν ταβάνια, κατσαρίδες, γερόντια στα υπόγεια ξεχασμένα με τους καθετήρες τους. Δεν αντιδρούμε όταν τα σχολεία μας είναι υποστελεχωμένα από καθηγητές και περνάνε πλέον ολόκληρες χρονιές που τα παιδιά δεν έχουν καθηγητές χημείας η φυσικής, που τα κτήρια είναι κρύα κ θυμίζουν φριχτές και απάνθρωπες φυλακές, που τουρτουρίζουν τα παιδιά απ’ το κρύο και απ’ την έλλειψη θαλπωρής.

Δεν αντιδρούμε όταν πετάνε έναν άνθρωπο απ’ το λεωφορείο γιατί δεν είχε εισιτήριο και σκοτώνεται. Δεν αντιδρούμε όταν οι φύλακες μας έχουν γεμίσει με ανθρώπους που χρωστάνε στις τράπεζες, ενώ παιδοβιαστές είναι ελεύθεροι έξω. Δεν αντιδρούμε όταν το κράτος αφήνει τους πετρελαιοκράτορες να έχουν «ανέλπιστα υπερκέρδη» και εμείς να πληρώνουμε την βενζίνη σχεδόν 3€ το λίτρο (λίγο έλλειψε να φτάσει εκεί).

Δεν αντιδρούμε όταν οι ιδιωτικοποιήσεις των παροχών ρεύματος μας έφεραν στη θέση να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους παρόχους και να μην περισσεύει ψίχουλο. Δεν αντιδρούμε όταν οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι μας ευτελίζουν εμπαίζοντας με τη νοημοσύνη μας με όλους τους τρόπους. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! Δεν αντιδρούμε όταν αντί για πυροσβέστες, δασολόγους, δάσκαλους και γιατρούς, το κράτος προσλαμβάνει παππάδες και αστυνομικούς.

Δεν αντιδρούμε όταν οι ταλαίπωροι καίγονται ζωντανοί από σόμπες για να βγάλουν τη νύχτα. Δεν αντιδρούμε που στέλνουμε όπλα σε έναν ξένο πόλεμο ξένων συμφερόντων. Δεν αντιδρούμε που η κατάντια της κοινωνίας μας είναι πλέον τέτοια που αν πας να μπεις στο πλοίο τελευταία στιγμή, προτιμούν να σε σκοτώσουν απ’ το να σε διαχειριστούν..(έχουμε και δουλειές ρε αδερφέ).

Αλλά μην τυχόν και μας κλείσουν τη θέση του πάρκινγκ, θα γίνει ο κακός, χαμός. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει τους παρτάκηδες. Άιντε γιατί τους τα ‘χω μαζεμένα. Κάνουν ότι γουστάρουν.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ. ΜΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ».

https://www.facebook.com/kleliarenesi.a/posts/10225826118253866?ref=embed_post

 

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares