Καίτη Γαρμπή - Blue Horizon: «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»

Η συγκλονιστική ανάρτηση της τραγουδίστριας για όσα συμβαίνουν

allyou.news

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Καίτη Γαρμπή με αφορμή τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη που πήγε να επιβιβαστεί το Blue Horizon.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που συχνά σχολιάζει όσα συμβαίνουν την ελληνική κοινωνία, έκανε μια ανάρτηση τόσο αληθινή που ίσως... τρομάζει όποιον τη διαβάσει.

H Καίτη Γαρμπή έχει άποψη για όσα άσχημα συμβαίνουν στη χώρα μας και την εκφράζει με τον πιο σωστό τρόπο!

H Καίτη Γαρμπή έχει άποψη για όσα άσχημα συμβαίνουν στη χώρα μας και την εκφράζει με τον πιο σωστό τρόπο! /Φωτογραφία Instagram

«Απορούν γιατί οι άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα, κι όταν αποκτήσουν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα.

Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα, δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό, αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε ένα φιλικό σπίτι. Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο, κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους.

Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα, με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας.

Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, άνθρωπος στη στεριά όμως πουθενά», έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story της η Καίτη Γαρμπή.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares