Η Ελένη Ψυχούλη για την κακοκαιρία Daniel: «Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον»

Περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

allyou.news

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, αφήνοντας πίσω της αμέτρητες ζημιές, αλλά κι ανθρώπινες απώλειες. Σφοδρές βροχοπτώσεις έπεσαν και στο Πήλιο, με την κατάσταση στην περιοχή να είναι δραματική.

Η δημοσιογράφος γαστρονομίας και συγγραφέας, Ελένη Ψυχούλη, που τα τελευταία χρόνια ζει στον Πλατανιά Πηλίου περιέγραψε στην εκπομπή Στούντιο 4 τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Η Ελένη Ψυχούλη περιέγραψε στο Στούντιο 4 την εμπειρία της με την κακοκαιρία Daniel

Η Ελένη Ψυχούλη περιέγραψε στο Στούντιο 4 την εμπειρία της με την κακοκαιρία Daniel

«Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει. Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδερφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο», είπε αρχικά.

«Είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα κι οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δε θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι βιβλική η καταστροφή και δε θα πω για κυβερνητικές ευθύνες γιατί καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που έγινε. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο», τόνισε μεταξύ άλλων η Ελένη Ψυχούλη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares