Τζίμι Φάλον: Κατηγορείται για τοξική συμπεριφορά στην εκπομπή τού

Το παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη

allyou.news

Μετά την Έλεν Ντε Τζένερις και τις καταγγελίες για... ανάρμοστη συμπεριφορά στο πλατό της εκπομπής της πριν από δύο χρόνια, σειρά είχε ο Τζίμι Φάλον!

Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους εργαζομένους στη δημοφιλή εκπομπή του The Tonight Show, μετά από δημοσίευμα του περιοδικού Rolling Stone το οποίο ανέφερε ότι για πολλά χρόνια η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν τοξική.

Από την εκπομπή του Τζίμι Φάλον έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι σταρ της Αμερικής κι όχι μόνο!

Από την εκπομπή του Τζίμι Φάλον έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι σταρ της Αμερικής κι όχι μόνο! /Φωτογραφία AP Images/Charles Sykes

«Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, τους φίλους ή την οικογένειά σας. Ποτέ δε σχεδίαζα να δημιουργήσω αυτού του είδους την ατμόσφαιρα. Τα πηγαίνετε περίφημα», είπε ο Φάλον στο προσωπικό σύμφωνα με πηγή κοντά στην παραγωγή.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν έκανε ντροπιαστικά πράγματα. «Επιθυμώ αυτή η εκπομπή να είναι διασκεδαστική, θα πρέπει να έχει ανοιχτή πρόσβαση σε όλους, να έχει χιούμορ, να είναι το καλύτερο τοκ σόου με τους καλύτερους ανθρώπους. Απλά ήθελα να πω…μου λείπετε».

Το άρθρο του Rolling Stone αποκαλούσε τον Φάλον ως έναν «ασταθή» άνθρωπο όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον κι ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της δουλειάς ήταν μεθυσμένος. Επτά πρώην υπάλληλοι δήλωσαν ότι η συμπεριφορά του επηρέασε την ψυχική τους υγεία. Το περιοδικό μίλησε με 50 πρώην και σημερινούς συνεργάτες του Φάλον.

Το The Tonight Show άλλαξε πολλούς επικεφαλής, με πηγές να αναφέρουν στον ιστότοπο Deadline ότι ο νέος επικεφαλής, Κρις Μίλερ, βελτίωσε τις εργασιακές συνθήκες κι ότι οι ισχυρισμοί για άσχημη συμπεριφορά του παρουσιαστή, αφορούσαν κάτι παλιό.

Σε email που έστειλε προς τους εργαζόμενους της εκπομπής, ο Μίλερ έγραφε ότι ήταν «τυχερός» και «περήφανος» που δούλευε με αυτό το προσωπικό. «Δεν πιστεύω ότι αυτό που γράφτηκε αντανακλά τη συνολική κουλτούρα της ξεχωριστής μας ομάδας. Το μέρος που περιγράφει το άρθρο δεν είναι αυτό που γνωρίζω εγώ. Δεν καλύπτει το θετικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον το οποίο πιστεύω ότι δημιουργήσαμε μαζί».

Εκτός όμως από τον επικεφαλής, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC όπου προβάλλεται η εκπομπή, δήλωσε σε ανακοίνωσή του: «Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για την εκπομπή και η παροχή ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου υπάρχει σεβασμός, είναι προτεραιότητά μας. Οπως σε κάθε δουλειά, έτσι και στη δική μας έχουμε υπαλλήλους που εγείρουν ζητήματα ηθικής τα οποία ερευνήθηκαν και όπου χρειάστηκε, λάβαμε τα μέτρα μας. Οπως πάντα, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας, έχουν βιώσει ή γίνει μάρτυρες μιας ανάρμοστης συμπεριφοράς, να μιλήσουν ώστε να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε αναλόγως».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares