Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt - Αngelina Jolie: Aυτός ο έρωτας κρατάει ακόμα...

Δημόσιες αγκαλιές και φιλιά σε αγώνα ποδοσφαίρου των παιδιών τους!



Eίναι το πλέον πολυφωτογραφημένο ζευγάρι του Hollywood και η σχέση τους ήδη μετρά δέκα χρόνια. Ποτε, όμως, αυτό το ζεύγος δεν μας συνήθισε σε δημόσιες προσωπικές στιγμές με τις φωτογραφίες να φιλιούνται να είναι ελάχιστες μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Στην τελευταία τους έξοδο, όμως, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, δείχνουν πραγματικά σαν δύο ερωτευμένοι νιόπαντροι.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί συνελήφθησαν από τον φακό σε αγώνα ποδοσφαίρου της 10χρονης Zahara και της 8χρονης Shiloh να φιλιούνται τρυφερά, γεγονός που καθιστά αυτή την έξοδό τους σε είδηση. Ο 51χρονος Brad και η 39χρονη Angelina δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους ακόμα και από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων γονιών ή των paparazzi τη στιγμή που επευφημούσουν τα παιδιά τους γα τις επιδόσεις τους.

Καθισμένοι σε έναν παγκάκι η Jolie δίπλα στον Brad έβαλε το χέρι της στον ώμο του και το ζεύγος αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί.

Η τελευταία φορά που τους είδαμε να ανταλλάσουν φιλιά ήταν στις φωτογραφίες του γάμου τους στα τέλη του προηγούμενου έτους.

Οι δύο περήφανοι γονείς δεν σταμάτησαν να φωνάζουν με ενθουσιασμό για τα παιδιά τους τα οποία μετά το τέλος του αγώνα έτρεξαν προς τον φράχτη να δουν τους γονείς τους.

jolie1.jpg

jolie2.jpg

jolie3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός