Πρωταγωνιστής του Maestro αποκάλυψε ότι τον λένε... ψώνιο!

Ήταν ανάμεσα στις «αποκαλύψεις» της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν

allyou.news

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Ορέστης Χαλκιάς, ο ηθοποιός που ξεχώρισε μέσα από τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά διέκοψε τα γυρίσματα το καλοκαίρι λόγω της πολυκοσμίας που είχε το νησί των Παξών μετά την είσοδό του και στο Netflix. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, τα μισά επεισόδια της σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ξεκινούν ολοταχώς ξανά τα γυρίσματα.

Η ζωή του Ορέστη Χαλκιά άλλαξε ριζικά μετά τη συμμετοχή του στο Maestro

Η ζωή του Ορέστη Χαλκιά άλλαξε ριζικά μετά τη συμμετοχή του στο Maestro

«Μου αρέσει που με αναγνωρίζει ο κόσμος και δίνω χαρά πίσω. Έχουμε ολοκληρώσει τα τέσσερα πρώτα επεισόδια κι από άποψη μοντάζ είναι έτοιμα τελείως και τα πρώτα δύο επεισόδια. Τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάμε το δεύτερο μισό της σεζόν και θα πάει μέχρι χειμώνα», είπε αρχικά. «Με δυσκόλεψαν όσες σκηνές είχαν να κάνουν με βία από τον Χαράλαμπο προς τον Σπύρο και ήταν δύσκολη σκηνή και σωματικά και ψυχικά», συμπλήρωσε.

Ορέστης Χαλκιάς: «Με λένε κάποιοι “ψώνιο”»

«Το Τυχερό αστέρι είναι ένα υπέροχο τραγούδι, χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω κι εγώ. Ελπίζω να το ακούνε από όλες τις εκδοχές, όχι μόνο από εμένα. Δέχτηκα μηνύματα από όλο τον κόσμο. Από Καραϊβική, από Φιλιππίνες, κάποια βάζω και google translate για να καταλάβω τι λένε», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Ορέστης Χαλκιάς δηλώνει... ψώνιο και το χαίρεται!

Ο Ορέστης Χαλκιάς δηλώνει... ψώνιο και το χαίρεται!

«Έχω ακούσει διάφορα για εμένα χωρίς να με ξέρουν. Προφανώς δυσκολεύει κάποιους όταν κάποιος εμφανίζεται. Εγώ δώδεκα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, έτυχε ο κόσμος να με μάθει από το Maestro, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, εγώ ο ίδιος είμαι, την ίδια δουλειά κάνω. Έτυχε να με μάθει ο κόσμος από μία σειρά, μπορεί αυτό να ενόχλησε.

Με ενοχλεί ότι κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίζουν με την αρνητική έννοια ψώνιο. Εγώ είμαι τρελό ψώνιο, εννοείται, αλλά όχι απέναντι στους ανθρώπους. Ψώνιο δεν είμαι ούτε θα είμαι ποτέ απέναντι σε έναν συνάδελφό μου, ούτε θα μπω μπροστά του. Μου παίρνει περίπου ενάμισι λεπτό να καταλάβω ότι αυτό που λένε είναι μια χαζομάρα οπότε παύει να με ενδιαφέρει», πρόσθεσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares