Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

Όσα είπε η παρουσιάστρια λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της

allyou.news

Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφήθηκε λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες για τη νέα σεζόν κι αποκάλυψε στο περιοδικό OK! τι είναι αυτό που τη βοήθησε να βρει ξανά την εσωτερική της δύναμη και να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δύσκολα προσωπικά ζητήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί. Στην ερώτηση αν έχει τελειώσει η ιστορία με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, απάντησε: «Δε φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο…».

Η Σίσσυ Χρηστίδου σούπερ ανανεωμένη επιστρέφει με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου σούπερ ανανεωμένη επιστρέφει με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι!

Αν γύρναγε πίσω τον χρόνο, θα άλλαζε κάτι; «Ναι. Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά κι όσα όφειλα κι είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω», απάντησε η παρουσιάστρια.

Ο μεγάλος έρωτας του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου -δυστυχώς- κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες!

Ο μεγάλος έρωτας του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου -δυστυχώς- κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στον συμβιβασμό με τον πρώην σύζυγό της, τόνισε: «Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μια κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, για αυτό κορυφωνόταν ο θυμός κι η ένταση».

Μιλώντς για την αυτοκριτική που έχει κάνει, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε αν τα έχει καλά με τον εαυτό της ως μητέρα και σύζυγος. «Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί», είπε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares