CELEBS
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβασκούση: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του γάμου τους!
Έχει άγχος για τον γάμο η Δήμητρα;
Πριν μερικές μέρες έγινε η αποκάλυψη πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται. Το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι, που είναι πολύ ερωτευμένο, ανυπομονεί να επισφραγίσει τον έρωτά του. Μάλιστα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες, καθώς μένουν λίγες μέρες μέχρι τον γάμο.
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Δήμητρα Βαμβακούση η οποία είχε βγει για τα τελευταία ψώνια και η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει καθόλου άγχος για τον γάμο της.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού, Αναστάσιος Ντούγκας είχε αποκαλύψει ότι: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ότι ο Γιώργος και η Δήμητρα θα παντρευτούν. Είναι τόσο διαφορετικοί και συνάμα τόσο ίδιοι. Η κουμπαριά είχε κλείσει από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε οι τρεις μας».
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












