Δανάη Μπάρκα: Η νέα ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Εδώ, με θερμοφόρες, αντιβιώσεις…», σχολίασε η παρουσιάστρια

allyou.news

Ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τη Δανάη Μπάρκα έχοντας χάσει το 50% της ακοής της, κάτι που καθυστέρησε και την τηλεοπτική της πρεμιέρα με την εκπομπή Πάμε Δανάη!.

«Όσοι το έχουν περάσει θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια, τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι... Ήμουν ήσυχη, αλλά πριν από 9 μέρες, προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κ.λπ, ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά η γιατρός που με έχει από μωρό, με έσωσε όπως πάντα. Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα, αλλά τελειώνει σιγά σιγά το μαρτύριο», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από ερώτηση που δέχτηκε από follower της για το τι της έχει συμβεί.

Η Δανάη Μπάρκα στη φετινή πρεμιέρα της εκπομπής της

Η Δανάη Μπάρκα στη φετινή πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega /Φωτογραφία Instagram

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, η Δανάη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το πρόβλημα με το αυτί της. Όπως ενημέρωσε τους χιλιάδες followers της, ακόμα δεν είναι εντελώς καλά και συνεχίζει τη θεραπεία της.

«Εδώ, με ζέστη στο σημείο, με θερμοφόρες, με αντιβιώσεις, με σταγόνες, με κορδέλες, με όλα αυτά τα ωραία που χρειάζεται η περιπέτεια του αυτιού», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα /Φωτογραφία Instagram
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares