Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για πρώτη φορά

«Δε βλέπω τι γράφεται για μένα, δεν έχω ιδέα...»

allyou.news

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για τη νέα ζωή της μετά το διαζύγιο αλλά και για τον γιο της, Μιχάλη, που απέκτησε με τον γνωστό ηθοποιό.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη άνοιξε τον δικό της χώρο εστίασης στην Αθήνα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη άνοιξε τον δικό της χώρο εστίασης στην Αθήνα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, χωρίς άγχος για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, αποκάλυψε το νέο της επιχειρηματικό βήμα στο κέντρο της Αθήνας.

«Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σε πολύ μεγάλες εταιρείες, δηλαδή προέρχομαι από τον χώρο των επιχειρήσεων. Πάντα όμως μέσα μου, επειδή ένιωθα πάρα πολύ περιορισμένη, αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Μάλιστα, κατά καιρούς έλεγα αστεία στους συναδέρφους μου ότι εγώ δεν είμαι για μάντρωμα αλλά για αμόλημα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια είχα εγκαταλείψει αυτή την ιδέα διότι απέκτησα ένα αγοράκι, το οποίο τώρα είναι 10 ετών. Έπρεπε να αφοσιωθώ στο μεγάλωμά του. Στα οκτώ του χρόνια πήρα αυτή την απόφαση και το έκανα», αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μέχρι να χωρίσουν, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στήριζε κάθε βήμα του Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο

Μέχρι να χωρίσουν, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στήριζε κάθε βήμα του Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική για τον γιο μου. Είναι η λατρεία μου, όταν μεγαλώσει θα γίνουμε κολλητοί φίλοι, έχει πάρα πολύ χιούμορ, είμαστε πολύ χαρούμενοι κι είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά κι ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι και δεν το λέω αυστηρά, αλλά αυτό είναι σωστό για το μεγάλωμα το παιδιού. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί…», είπε στη συνέχεια.

«Δε βλέπω τι γράφεται για μένα, δεν έχω ιδέα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Άσ"τους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Αυτά που θέλω στη ζωή μου είναι πολύ απλά πράγματα. Θέλω να έχω πολύ καλούς ανθρώπους δίπλα μου. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω και να έχουμε υγεία. Τη ζωή μου ξέρω να τη ζήσω με αυτά τα δύο πράγματα», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares