CELEBS
Ηρώδειο: Οι chic εμφανίσεις στη μεγάλη συναυλία του Ερυθρού Σταυρού
Φαίη Σκορδά, Μαρίνα Βερνίκου και Έλενα Ράπτη «έκλεψαν» τα βλέμματα
Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fay’s Time έδωσε το «παρών» στην μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο που οργανώθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με το έργο του συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη Συγνώμη». Επρόκειτο για μια πολυπληθή παραγωγή στην οποία συμμετείχαν σπουδαίοι καλλιτέχνες, συμφωνικής ορχήστρας και 400 χορωδών, που ένωσαν τις φωνές τους.
Στη σκηνή ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ τιμητική συμμετοχή είχε και η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Στην παράσταση επίσης συμμετείχαν η υψίφωνος Βανέσα Καλκάνη και αφηγητής ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Για την έξοδό της η Φαίη Σκορδά επέλεξε denim παντελόνι σε γκρι χρώμα, λευκό σακάκι με κουμπιά και μαύρα μποτάκια.



Στη συναυλία παρευρέθηκαν και η Έλενα Ράπτη και η Μαρίνα Βερνίκου. Με μακριά φούστα από τούλι και λευκό πουκάμισο εμφανίστηκε η Έλενα Ράπτη, ενώ η Μαρίνα Βερνίκου ήταν ντυμένη στα μαύρα με χαμηλόμεσο παντελόνι και τοπ με βαθύ μπούστο.


Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις













