Skip to main content

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν ξέρω αν με φλερτάρουν. Είμαι σε σχέση»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για το φλερτ και το botox


allyou.news

«Προσπαθώ να φιλοσοφώ το ότι μεγαλώνω. Με τον χρόνο έρχεται μια σοφία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου», σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον χρόνο, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο καλύτερος της φίλος.

Η ίδια παραδέχτηκε πως αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν πιο ελεύθερη να κάνει botox, αλλά τώρα χαίρεται όταν βλέπει τις ρυτίδες της και τις εκφράσεις που μπορεί να κάνει στο σήριαλ που παίζει φέτος με τίτλο: «Ψυχοκόρες».

Δήμητρα Ματσούκα

Η ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό της φαινόμενο σε ότι έχει να κάνει με το Instagram μιας και έχει πολλούς χιλιάδες followers, αν κι εκείνη κάνει πέντε posts τον χρόνο.

Μπορεί οι διαδικτυακοί της φίλοι να είναι πολλοί και ενδεχομένως να τη φλερτάρουν στα social media ή όταν βγαίνει έξω, αλλά εκείνη δεν το καταλαβαίνει.

«Δεν καταλαβαίνω αν με φλερτάρουν γιατί είμαι πολλά χρόνια σε σχέση. Νομίζω ότι σε φλερτάρουν όταν κι εσύ έχεις τη διάθεση για κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε την κάμερα της εκπομπής Happy Day.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αντζελίνα Τζολί: «Έξι μήνες πριν από το διαζύγιο έπαθα παράλυση Bell»

Σοκάρουν όσα δήλωσε σε νέα της συνέντευξη

CELEBS

Η Νατάσα Θεοδωρίδου on stage με MELISSES και Σάκη Ρουβά!

Η Dream Team της διασκέδασης στην ίδια σκηνή για ένα μόνο βράδυ!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Tips για να μεταμορφώσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου δύο σχεδόν εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα

Τι να κάνεις για να δεις το δέρμα σου να λάμπει τις γιορτές.

BEAUTY TIPS

SOS: Πονάνε τα μαλλιά σου; Να γιατί!

Μάθε τι απειλεί την ευεξία από το τριχωτό σου και άσε το κεφάλι σου ήσυχο! 

FASHION NEWS

Η Zara λανσάρει στην Ελλάδα το pre-owned, την καινοτόμο πλατφόρμα για να βοηθήσει τους πελάτες της να παρατείνουν τη ζωή των ενδυμάτων της!

To pre-owned είναι μια νέα πρωτοβουλία για τη μετάβαση σε ένα κυκλικό μοντέλο με υπηρεσίες επισκευής, πωλήσεις από ιδιώτη σε ιδιώτη και δωρεές! Θα τεθεί σε λειτουργία σε 14 νέες ευρωπαϊκές αγορές από τις 12/12/23 και η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στο zara.com, στο zara app και στα καταστήματα.