Skip to main content

CELEBS

Ηλίας Βρεττός: Παραδέχτηκε ότι η Ευαγγελία Αραβανή τον χώρισε λίγο πριν τον γάμο τους

O γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τρεις μήνες έχουν περάσει μετά τον ξαφνικό χωρισμό του Ηλία Βρεττού με την Ευαγγελία Αραβανή, με τον τραγουδιστή σε πρόσφατη συνέντευξή του να παραδέχεται ότι η πρώην πλέον αγαπημένη του τον χώρισε λίγο πριν τον γάμο τους.

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού που είχε τότε την αποκλειστική είδηση τον ρώτησε: «Ένα από τα ωραιότερα εξώφυλλα του Hello ήθελε να παντρεύεστε σύντομα. Ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για το Σεπτέμβριο στην ιδιαίτερη πατρίδα της» με τον Ηλία Βρεττό να τον επιβεβαιώνει λέγοντας:

«Είχες καλό ρεπορτάζ. Ήταν μια σοβαρή σχέση, που πήγαινε προς τα εκεί. Αυτό ήταν ξεκάθαρο».

Εν συνεχεία πάντως ο τραγουδιστής έσπευσε να επισημάνει ότι «…θα μπορούσα να το δω εγωιστικά και εκδικητικά. Δεν είμαι από τη φύση μου, όμως τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πολύ θετικός και προσπαθώ να βρω την κεντρική διάσταση σε οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν, όσα έγιναν στην τελευταία μου σχέση γρήγορα, τα είδα από τη θετική τους πλευρά. και συνειδητοποίησα, ότι έπρεπε να γίνουν έτσι, για να έρθουν αυτά που μου συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.