Skip to main content

CELEBS

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Το ζευγάρι πήγε στην έκθεση της Γεωργιάννας Νταλάρα



Η Φωτεινή Αθερίδου έκανε μια νέα εμφάνιση στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ζευγάρι βρέθηκε την Τρίτη στην έκθεση της Γεωργιάννας Νταλάρα με τίτλο: «Βουνά, ζώα & Ξωτικά: Sun before words» στην Γκαλερί 7.

Αυτόν τον χειμώνα, η Φωτεινή Αθερίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος». στο Θέατρο Εμπορικόν που κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου.

Η ίδια τόνισε την Τρίτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Είναι μία παράσταση που αγαπάμε πολύ όλοι και έχουμε κάνει μία φανταστική παρέα που περνάμε τέλεια. Είναι μία παράσταση ανθρωποκεντρική και μιλάει για την ειλικρίνεια. Στη σχολή το σκεφτόμουν πως ίσως επειδή ο μπαμπάς μου είναι ηθοποιός μπήκα και εγώ στην υποκριτική. Περισσότερο οι άλλοι μου το πέρναγαν».

Τον περασμένο Μάιο, η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον Θοδωρή.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network