Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο»

Θέλει ο γάμος της να είναι θρησκευτικός


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Παραδοσιακή ως προ το θέμα του γάμου δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας ότι θέλει να παντρευτεί «...με παπά και με κουμπάρο».

«Θεωρώ ότι μετά τα 30 μπαίνεις στη διαδικασία που θες να κάνεις ένα παιδάκι. Επειδή έχω μεγαλώσει και με γονείς που ήταν νέοι σχετικά σε ηλικία και όταν μεγαλώνει με γονείς που είναι κοντά σου κι εγώ κάτι αντίστοιχο θα ήθελα να ζήσω.Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτό το θέμα. Από τη μία λέω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και είμαι έτοιμη και από την άλλη αναρωτιέμαι μήπως δεν είμαι. Αν ο Θεός μου το στείλει, με μεγάλη μου χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο Όλα Μπιπ στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμη να κάνει ένα παιδί.

Όσο για τον λόγο που θέλει οπωσδήποτε να παντρευτεί, η Κατερίνα Καινούργιου, επισήμανε: «Μπορεί να περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να είσαι σε μια σχέση ιδανική, αλλά είμαι πολύ παραδοσιακή. Θέλω να παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο, θρησκευτικό γάμο με νυφικό να με καμαρώσουν οι γονείς μου. Θέλω να με καμαρώσουν οι γονείς μου νυφούλα. Μπορεί να γίνει, μπορεί και να μη γίνει».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.