Skip to main content

CELEBS

Αναστασία: H απίστευτη ομοιότητα με την Enisa - Συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη

Οι δύο τραγουδίστριες λάμβαναν μηνύματα από fans για μια συνεργασία τους



Ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Αμερική πραγματοποίησε η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία, την περασμένη εβδομάδα. Το κορίτσι «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, ανάμεσα στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Έναστρον με τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες για επαγγελματικούς λόγους στη Νέα Υόρκη.

Αφορμή ήταν η συνάντησή της με την Αμερικανή τραγουδίστρια και performer Enisa, της οποίας τα hits μετράνε πάνω από μισό δισεκατομμύριο views μόνο στο YouTube.

Οι δύο καλλιτέχνιδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα Quad Recording Studios στη Νέα Υόρκη, στα οποία έχουν ηχογραφήσει δεκάδες αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως οι Michael Jackson, Mariah Carey, Madonna, whitney Houston, Shakira, Beyonce, Jay Z, Lil Wayne, Tupac, Bob Dylan, Metallica, Mick Jagger, Gloria Estefan κ.α.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο οι δύο μελαχρινές τραγουδίστριες λάμβαναν εκατοντάδες μηνύματα στα social media σχετικά με την ομοιότητά τους, με τον κόσμο να ζητάει έντονα μια συνεργασία μεταξύ τους.

Για τη συνάντηση των δύο καλλιτέχνιδων που εξελίχθηκε σε ένα εκρηκτικό studio session, επιστρατεύτηκε και ο παραγωγός και δημιουργός των επιτυχιών της Αναστασίας, Γιώργος Καλογεράκος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral