Skip to main content

CELEBS

Θαύμα με την Καίτη Γκρέυ: «Πάει καλύτερα, ενώ χθες δε μας έδιναν ελπίδες»

Νοσηλεύεται με κολπική μαρμαρυγή στην εντατική του Ωνασείου



Στην εντατική του Ωνασείου νοσηλεύεται από προχθές η δημοφιλής τραγουδίστρια, Καίτη Γκρέυ και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της φαίνεται πως πηγαίνει καλύτερα. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως θα γιορτάσει και τα 100α της γενέθλια στις 14 Μαΐου.

«Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή της, αλλά πρέπει να πούμε ότι είναι και 100 ετών», είπε το πρωί στην εκπομπή Happy Day ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος ανήκει στο στενό φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Το μεσημέρι, όμως, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως η Καίτη Γκρέυ πάει καλά μέσα στην εντατική. «Μιλάμε για θαύμα. Χθες δε μας έδιναν καμία ελπίδα, γι" αυτό και δεν τη διασωλήνωσαν», περιέγραψε ο Νίκος Νικόλιζας.

Καίτη Γκρέυ, το 2009/ NDP

Καίτη Γκρέυ, το 2009/ NDP

Καίτη Γκρέυ: Όσα είπε το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος για την κατάσταση της υγείας της

Ο Νίκος Νικόλιζας αποκάλυψε πως η σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και προχθές χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο και να νοσηλευτεί. «Το μεσημέρι της Τρίτης 27/2 με πήρε τηλέφωνο η νύφη της και μου ζήτησε να πάω από το σπίτι, γιατί η Καίτη δεν ήταν καλά. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τα Μέγαρα και πήγα απευθείας στο σπίτι, όπου διαπίστωσα ότι όντως δεν ήταν καλά. Είχε πέσει σε ληθαργό. Πήρα τηλέφωνο και τους φίλους της, τη Μαίρη τη Βιντιάδου και τη Χρύσα Παπαϊωάννου, εμείς είμαστε οι κολλητοί της ας πούμε, και αποφασίσαμε από κοινού να πάρουμε τους γιατρούς SOS για να δούμε τι συμβαίνει. Ήρθαν οι γιατροί κι έκριναν ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Η κατάσταση της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι η διασωλήνωση γιατί θα φύγει από τη ζωή. Αυτό που τη σώζει είναι ότι δεν είναι επιβαρυμένος ο οργανισμός της από φάρμακα

Σε ερώτηση γιατί έσπευσε ο ίδιος και όχι η οικογένειά της, ο Νίκος Νικόλιζας εξήγησε πως «πήγε η οικογένειά της μετά, απλά μέχρι να έρθουν από τη Γλυφάδα, πήραν εμένα για να δω την κατάσταση. Όλα αυτά τα χρόνια, την έχω σαν δεύτερη μάνα μου. Πιο πολύ έχω ζήσει με την Καίτη Γκρέυ, παρά με τη μάνα μου. Η Αγγελική ήταν στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνισή της και θα έρθει ή αύριο ή μεθαύριο, είναι όμως σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της