Skip to main content

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας



Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φέρτης, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, που θα τον φέρνει για πάντα στις μνήμες μας.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Τάνια Τσανακλίδου αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό, που άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 14 Απριλίου.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία τους, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αντίο αγαπημένε μου φίλε. Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα».

Οι δύο καλλιτέχνες στο παρελθόν είχαν ζήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4», η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη Ξένια Καλογεροπούλου, είχε αποκαλύψει πως ο γάμος τους έληξε το 1972, επειδή ο ηθοποιός ερωτεύτηκε παράφορα την Τάνια Τσανακλίδου.

Ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου και την τρίτη σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου και την τρίτη σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP Photo Agency

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας είχε πει: «Κάποια στιγμή δε, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μού είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Ε, είπα εντάξει και χωρίσαμε. Αλλά ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος που είστε μαζί, σ’ αγαπάει, σε εκτιμάει, αλλά δεν σε θέλει πια κοντά του. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει ότι “εμένα θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας