CELEBS
Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε διακοπές και ποζάρει με το μπικίνι της!
Έφυγε για τις διακοπές του Πάσχα - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram
Διακοπές κάνει η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την οικογένειά της μετά το τέλος της εκπομπής της για το Πάσχα.
Η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 26 Απριλίου και θα επανέλθει σε λίγες ημέρες προκειμένου να ολοκληρώσει και τη συνεργασία της με το Mega.
Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από τις πασχαλινές της διακοπές.
Η παρουσιάστρια πόζαρε με ροζ μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου σε κάποιον εξωτικό προορισμό, όπως φαίνεται από το backround της φωτογραφίας, και έγραψε: «Vacation mood», χωρίς να αποκαλύπτει σε ποιο μέρος βρίσκεται.
Συνηθίζει να επιλέγει εξωτικά μέρη για τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη, και κυρίως τα προηγούμενα χρόνια πηγαίνει στις Μαλδίβες. Η ίδια έχει πει μάλιστα στο παρελθόν ότι έχει πάει στο Μπαλί και το Μεξικό.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις













