Skip to main content

CELEBS

Καίτη Γκρέυ: Εξώδικο του εγγονού της στην ταινία με τη ζωή του Καζαντζίδη

«Να μην συμπεριληφθούν κακόβουλες συκοφαντίες που έχουν διαψευστεί»Εξώδικο στην κινηματογραφική εταιρία παραγωγής που έχει την επιμέλεια της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Υπάρχω» έστειλε η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ με σκοπό να διαφυλαχθεί η ιστορία, η τιμή και η υπόληψή της. Η οικογένειά της κατέστησε σαφές σε όλους ότι δεν προτίθεται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω σε όσα αφορούν την πορεία της, καθώς η τραγουδίστρια διανύει ήδη το εκατοστό πρώτο έτος της ηλικίας της κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Η πολυαναμενόμενη ταινία με αφορμή τη ζωή του πολυαγαπημένου Στέλιου Καζαντζίδη, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, έχει τον τίτλο «Υπάρχω», κάτι που παραπέμπει τόσο στο τραγούδι του, όσο και στο ομότιτλο βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού,

Το βιβλίο αυτό ξεσήκωσε πληθώρα αντιδράσεων όταν κυκλοφόρησε, ενώ έγινε και αφορμή για να ξεκινήσει δικαστική διαμάχη σχετικά με το περιεχόμενό του που πηγάζει από τη ζωή του κορυφαίου ερμηνευτή. Να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε ζητήσει να αποσυρθεί το συγκεκριμένο βιβλίο.

Το εξώδικο του εγγονού της Καίτης Γκρέυ

Τώρα, ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ και νόμιμος δικαστικός συμπαραστάτης της απέστειλε εξώδικο στην εταιρία παραγωγής, μέσω του δικηγόρου του Όθωνα Παπαδόπουλου.

«Σας εφιστώ την προσοχή σχετικά με την μεταφορά στο κινηματογραφικό σας έργο των περιγραφών που αφορούν τη σχέση του κεντρικού ήρωα με την Καίτη Γκρέϋ, δεδομένου ότι η μεταφορά αυτή θα πρέπει να γίνει με τρόπο που να μην έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα, να μην θίγει την τιμή, την υπόληψη, την αξιοπρέπεια και την υστεροφημία των εμπλεκόμενων προσώπων και να μην μεταφέρει γεγονότα και διηγήσεις που έχουν διαψευστεί από τον ίδιο τον Στέλιο Καζαντζίδη.
Για τους λόγους αυτούς, ζητώ:
1} Να αποφύγετε, κατά την κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, κάθε αναφορά που θα θίγει την τιμή και την υπόληψη της, νομίμως εκπροσωπούμενης από εμένα, μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας «Καίτης Γκρέϋ».
2} Να μην συμπεριληφθούν στο κινηματογραφικό σας έργο κακόβουλες συκοφαντίες που έχουν διαψευστεί ευθέως και ανεπιφύλακτα από την ίδιο τον Στέλιο Καζαντζίδη.
3} Να μην προβείτε στην παραμικρή προσβολή της προσωπικότητας, της καλλιτεχνικής προσφοράς και της ιδιωτικότητας της ατομικής ζωής της Καίτης Γκρέϋ. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι προτίθεμαι να προβώ σε όλες τις ενέργειες που ρητά προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία»,
αναφέρει το εξώδικο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μενού, ο στολισμός και το κόστος του γάμου του

Οι προετοιμασίες στην Πύλο για τον γάμο του Greek Freak

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 20 Ιουνίου

Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποί σας

SEX

Sex και καλοκαιρινές διακοπές: 4 μύθοι που πρέπει να καταρριφθούν

Δημοφιλείς μύθοι για το καλοκαιρινό σεξ ώστε να καταλάβεις ότι δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο που υπάρχει!

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Το κινηματογραφικό φεστιβάλ επιστρέφει για 13η συνεχόμενη χρονιά

Από τις 27 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, η διοργάνωση που αγαπά το σινεμά ρεπερτορίου, δίνει το ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας, στο αγαπημένο θερινό ΡΙΒΙΕΡΑ. Γράφει ο Κώστας Λινάρδος