Μάρκος Σεφερλής: «Ένας από τους ανθρώπους που λυπάμαι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος»

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μαίνεται η κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον παρουσιαστή του «Mega Me Μία» να τονίζει σε συνέντευξή του ότι ο προκάτοχός του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA είναι ένας από τους ανθρώπους που λυπάται.

«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άνθρωποι που τους θεωρούσα έξυπνους και ευφυείς, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν να δείχνουν. Το ότι κάνω δυο εκπομπές, η μία στην πρωινή ζώνη του Mega, που προφανώς θα ήθελε να είναι, γιατί μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό το μένος εναντίον μου, και ένα βραδινό show που από ότι ξέρω θα ήθελε επίσης να κάνει, αλλά δεν ευδοκίμησε η πρότασή του στο Mega, λογικό είναι να θυμώνει, να τον στεναχωρεί αυτό και να τον πληγώνει και να φέρεται έτσι εναντίον μου. Πραγματικά πια, δεν στεναχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχολιάζουν τη δουλειά μου» είπε ο κωμικός στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα».

Πάντως άμεση ήταν η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος μ'ένα μακροσκελές κείμενο επισημαίνει πως «...το βρίσκω εντελώς γελοίο και υποτιμητικό για μένα ακόμα και που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το κείμενο. Αφορμή ψάχνει, μόνιμα απ΄ό,τι διαπιστώνω ο Σεφερλής για να βρει διάφορους εχθρούς για να γίνεται τζερτζελές», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το να λέει ότι με λυπάται ο Σεφερλής ή ότι αποδείχτηκα βλάκας, ως μη έξυπνος και ευφυής που νόμιζε ότι είμαι, με άφησε κουφό. Είναι μέγιστη απρέπεια για να το πω ευγενικά. Τόσα έχω ακούσει. Αλλά ότι είμαι και χαζός είναι μια καινοτομία. {...}. Απλά το βρήκα ως το καλύτερο αστείο που έχει πει τελευταία και θα πρέπει να το συμπεριλάβει στο βραδινό του σόου. Όχι για το αν είμαι όντως μη ευφυής, αλλά για το ποιος το λέει». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares