Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω μεγάλο σουξέ στους μικρότερους άνδρες»

Συμπεραίνει ότι κάτι δεν κάνει καλά δεδομένου ότι οι σχέσεις της δεν διαρκούν πολύ

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Mεγάλη πέραση σε άντρες μικρότερης ηλικίας έχει η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη, όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην εφημερίδα Αγορά:

Στις σχέσεις σου με τους άνδρες ποιος έχει το πάνω χέρι;

Όπως έχει προκύψει από τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο μου, είμαι πολύ ανταγωνιστική στις σχέσεις μου με τους άνδρες. Προφανώς για να μην έχουν οι σχέσεις μου μεγάλη διάρκεια κάτι δεν πάει καλά. Κάτι πρέπει να διορθώσω σε μένα.

Πόσο χρονών είσαι Μαρία;

Αν δεν κάναμε τη συνέντευξη δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την πω, αλλά τώρα μπορεί να μπεις στον πειρασμό και να την γράψεις (γέλια)... Πάντως μικροδείχνω πολύ και αυτό μου κάνει καλό στην δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την λέω στις συνεντεύξεις μου.

Ανάμεσα σε έναν 25αη και σε έναν 40αρη ποιον θα επέλεγες;

Δεν μπορούμε να βρούμε μια μέση κατάσταση; Κάποιον εκεί στα 33-34; Ο σημερινός 40αρης έχει τεράστια προβλήματα και με τα οικονομικά του και με την δουλειά του. Γενικώς κλάψ' τα Χαράλαμπε. Εμένα με ενδιαφέρουν άνθρωποι που δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Άνθρωποι που έχουν χιούμορ. Που δεν είναι drama queen. Που να μην τον γνωρίσω και να «ψοφήσει» στον καναπέ δίπλα μου. Δεν μπορώ και την τρέλα του 25χρονου από την άλλη πλευρά, γιατί έχω μεγαλώσει. Θέλω κάτι ενδιάμεσο ηλικιακά.

Στις μικρότερους άνδρες έχεις σουξέ;

Έχω μεγάλο σουξέ στους μικρότερους άνδρες! Οι μεγαλύτεροι με θεωρούν τρελή, αλλά έχω βάλει κι εγώ το «χεράκι» μου με τις ατάκες που κατά καιρούς έχω πει στις συνεντεύξεις μου. Για αυτό το λόγο λέω λίγο να μαζευτώ όταν μιλάω στους δημοσιογράφους, να μη βγάζω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares