Skip to main content

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του «Είχε εστιάσει περισσότερο στο τένις παρά στο ρόλο του πατέρα»

Οι νέες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τον πατέρα του κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.



Αίσθηση προκάλεσαν οι νέες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τη σχέση του με τον πατέρα του. Ο καταξιωμένος τενίστας τοποθετήθηκε για την ταραγμένη σχέση του με τον πατέρα και πρώην προπονητή του και δήλωσε εκ νέου τη στάση του απέναντί του.

Ο τενίστας βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και ενώ η αγαπημένη του αγωνίζεται σε τουρνουά στην Αυστραλία κάτι που έχει πυροδοτήσει φήμες για χωρισμό από τη σύντροφό του Πάουλα Μπαντόζα.

«Είχαμε πολλές εντάσεις με τον πατέρα μου αλλά ήταν υποστηρικτικός. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Επέλεξα να σταματήσω τη συνεργασία μαζί του γιατί είχα δει ότι αρχίζει να κουράζεται. Δεν είχε τα επίπεδα ενέργειας που είχε παλαιότερα και μπορεί να έκανε περισσότερα λάθη. Ήθελα να πάρω το δικό μου δρόμο νωρίτερα αλλά ήταν δύσκολο να αποσυνδεθώ από τον πατέρα μου που είχε κάνει τόσα για μένα. Κάτι τόσο απότομο θα τον πλήγωνε πολύ. Χρειάζεται να γίνει πιο ομαλά. Είχα χάσει την αξία του πατέρα μου που θα ήθελα να έχω στην καθημερινότητά μου. Είχε εστιάσει περισσότερο στο τένις παρά στο ρόλο του ως πατέρας. Ελπίζω η νέα σεζόν να μην είναι τόσο κακή όσο το 2024. Αυτά που πέρασα το 2024 ήταν δύσκολα. Όχι μόνο με την επαγγελματική μου ζωή αλλά και με την προσωπική μου». 

Δείτε τη συνέντευξη εδώ στο 1:57:07.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network