Skip to main content

CELEBS

Μαίρη Συνατσάκη: Οι οικογενειακές φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές

Το φετινό Πάσχα ήταν ξεχωριστό για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, καθώς το πέρασαν γεμάτο αγάπη και οικογενειακές στιγμές.



Μακριά από τη βιασύνη της καθημερινότητας και τις απαιτήσεις της δουλειάς, αφιέρωσαν τον χρόνο τους στη μικρή τους, απολαμβάνοντας μαζί τη μαγεία των γιορτών, με απλότητα και ουσιαστική σύνδεση.

Με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της πώς πέρασαν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα η ίδια, ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους, Ολίβια.

Ανήμερα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4), δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνουν τις πιο όμορφες και ζεστές οικογενειακές στιγμές τους κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η μικρή Ολίβια ήταν φυσικά στο επίκεντρο, με τη Μαίρη να απαθανατίζει κάθε στιγμή της — είτε μόνη, είτε με τον μπαμπά της, σε τρυφερές εικόνες γεμάτες συναίσθημα.

«Όλο το Πάσχα μας. Νομίζω βγάζω 1000 φωτογραφίες την ημέρα την Ολίβια», έγραψε με χιούμορ και αγάπη στη λεζάντα της.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network