CELEBS
Η Μαίρη Συνατσάκη για «Το Πρωινό»: «Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα αφιέρωμα για τη γιορτή της μητέρας»
H Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να τοποθετηθεί και αυτή στην έντονη λογομαχία που ξέσπασε χθες στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Μαΐου η Φωτεινή Πετρόγιαννη και η Άρια Καλύβα βρέθηκαν σε έντονη αντιπαράθεση, όταν η δεύτερη ανέφερε πως θα ήταν σωστό ο άνδρας να απευθύνεται σε κάποια επαγγελματία του σεξ, όταν η γυναίκα δεν αισθάνεται σεξουαλικό ον κατά τη διάρκεια της μητρότητας.
Σήμερα το πρωί , η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να μοιραστεί τη δική της οπτική πάνω στο ζήτημα μέσα από ένα Instagram story. Η ίδια έβαλε στο στόχαστρο την εκπομπή, επαινώντας παράλληλα την Φωτεινή Πετρόγιαννη, η οποίο αντιμετώπισε με λογική το ζήτημα.
«Αλλά ρε 'σεις μην ξεχνάτε να κάνετε ένα αφιέρωμα για τη γιορτή της μητέρας μεθαύριο και πείτε φράσεις του τύπου «η μάνα είναι ιερή» και «η μητρότητα σε ολοκληρώνει» και άλλα τέτοια. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι δεν έχετε ΚΑΝ ιδέα πόσο προβληματική είναι η διαιώνιση τέτοιου casual σεξισμού. Και δεν συνειδητοποιείται ούτε το ρημάδι το core κοινό σας. Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πως να φτιάχνει ντολμαδάκια ενώ περιμένει τον άντρα της να γυρίσει εκτονωμένος μέσω σεξεργασίας στο σπιτικό τους που δεν αντέχει ο δόλιος».

SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












