Skip to main content

CELEBS

Rodinei: «Μέχρι τα 10 μου έχασα όλη μου την οικογένεια, δεν είχα ονειρευτεί ένα τέτοιο μέλλον»

Σήμερα, Τρίτη 20/5, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά ήταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ροντινέι.



Ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για την γεμάτη επιτυχίες ζωή του, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για την αγάπη που τρέφει για τον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι πως είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία με πολύ λίγες ευκαιρίες. Από όταν ήμουν μωρό μέχρι και την ηλικία των 10 ετών έχασα όλη μου την οικογένεια. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός και τρία χρόνια νωρίτερα είχε πεθάνει ο πατέρας μου. Αργότερα, πήγα να ζήσω με τη γιαγιά μου, η οποία και πέθανε ένα χρόνο μετά. Έτσι, έμεινα χωρίς πολλές ευκαιρίες και χωρίς πολλά όνειρα. Γι' αυτό και δεν είχα ονειρευτεί ένα τέτοιο μέλλον. 

Η μητέρα μου πριν πεθάνει μου είχε πει ότι θα ήθελε να γίνω ένας άνθρωπος που θα έδινε χαρά στον κόσμο, θέλω να μεταδίδεις χαμόγελο και χαρά. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω πάντα στη ζωή μου. Παρόλο που προσπαθώ να παίζω καλά στο γήπεδο, γιατί είναι το επάγγελμά μου, κυρίως με ενδιαφέρει να είμαι χαμογελαστός, όπως θα ήθελε η μαμά μου.

Ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κυνηγούσα αυτό το όνειρο. Έκανα κάθε μέρα προπόνηση και προσπαθούσα να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέχρι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Όταν αυτό πραγματοποιήθηκε, ήθελα να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος. Απολαμβάνω τώρα τη ζωή μου στην καλύτερη ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Γι' αυτό είπα ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα συνεχίζω να είμαι κορυφαίος και με την κορυφαία ομάδα να κερδίζει τίτλους, να είμαι χαρούμενος. Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω έρθει σε αυτή την ομάδα και που καταφέρνω να κάνω αυτή την πορεία».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network