CELEBS
Δημήτρης Μακαλιάς: «Η απώλεια του αδελφού μου ήταν το restart της ζωής μου»
Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένος στο vidcast «Restart» της Λίλυς Πυράκη, το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για σκοτεινές αλλά καθοριστικές στιγμές της ζωής του, όπως η απώλεια του αδελφού του, αλλά και για τις δύο μεγάλες «επανακινήσεις» του: την πατρότητα και την προσωπική του ανασυγκρότηση.
«Ήμουν περίπου 27-28 χρονών όταν πέθανε ο αδερφός μου. Κι από τότε κουβαλάω τον φόβο μήπως ξανασυμβεί κάτι τόσο δυνατό στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα ξανά. Κι εκεί άρχισα να βλέπω με θαυμασμό τους γονείς μου. Πώς άντεξαν; Πώς συνέχισαν;» εξομολογήθηκε.
Και συμπλήρωσε: «Αυτό το σκοτάδι που νιώθεις να σε τραβάει... φοβάμαι μην με καταπιεί. Είναι πάντα εκεί, κοντά. Δεν χτυπάει την πόρτα ακόμα, αλλά είναι δίπλα της. Και φοβάμαι τη στιγμή που θα την χτυπήσει. Γιατί είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα – είμαι Παρθένος. Αλλά αυτό, δεν ελέγχεται».
Ο Δημήτρης Μακαλιάς στάθηκε και στη σημασία των προσωπικών restart: «Όταν έρχονται τέτοιες αλλαγές – όπως ο θάνατος ή η γέννηση ενός παιδιού – ανατρέπουν τα πάντα. Αλλάζει η καθημερινότητα, οι ρυθμοί, οι προτεραιότητες. Στην αρχή έρχεται κρίση. Πολύ έντονη. Είχα ακόμα και σκέψεις αυτοκτονίας. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Στην αρχή προσπαθούσα να το περάσω με χιούμορ, με ψυχραιμία. Μετά ήρθε η τρικυμία. Και ύστερα σιγά-σιγά βρήκα ξανά το ρυθμό μου».
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












