Καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς...

Ο Zayn Malik των One Direction δέχεται απειλές για την ζωή του.

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Πριν από λίγες ημέρες ο Zayn Malik των Οne Direction, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα social media, έκανε ένα σχόλιο μέσω Twitter για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πολλές ημέρες στη Γάζα, τουιτάροντας "#FreePalestine". 

Το #FreePalestine είναι ένα από τα πιο δημοφιλή hashtagas αυτή τη στιγμή στο Twitter παγκοσμίως, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που θέλουν με αυτό τον τρόπο να πάρουν θέση στην σύγκρουση που λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή. Παράλληλα, το ίδιο το tweet του Malik είχε από μόνο του πάνω από 200 χιλιάδες retweets.

Παρ'όλα αυτά, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έγιναν έξαλλοι μαζί του. Πέρα από τα συνηθισμένα σχόλια το οποία είχαν σαν σκοπό να του υπενθυμίσουν πως έχει θαυμαστές και στο Ισραήλ, υπάρχουν και κάποια tweets που κινούνται ανάμεσα στα όρια του εκφοβισμού και της απειλής, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του BBC και την βρετανική εφημερίδα Τhe Mirror.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Malik είναι τρομοκρατημένος και αρνείται να κάνει κάποιο παραπάνω σχόλιο για το συμβάν.

Δεν παίρνει την Rihanna να του πει μια γνώμη, που είχε τουιτάρει το ίδιο ακριβώς hashtag πριν από λίγο καιρό αλλά το έσβησε μέσα σε 8 λεπτά;

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares