Αντώνης Λουδάρος: Αποκαλύπτει γιατί έχει σκεφτεί αρκετές φορές να παρατήσει την υποκριτική

Πισώπλατες μαχαιριές δεν έχει νιώσει

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότιαρκετές φορές έφτασε σε σημείο να τα παρατήσει.

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Ξεκίνησα στο σχολείο, όπως όλα τα παιδάκια σκετσάκι -σκετσάκι. Και όταν ένα παιδί που βλέπει θέατρο και σπανίως κινηματογράφο ακούει λόγια όπως «έχεις ταλέντο»,» «πρέπει να γίνεις ηθοποιός», του μπαίνει το μικρόβιο, χωρίς να γνωρίζει και καλά τι ακριβώς είναι αυτό.

Από τη στιγμή που φτιάξαμε θεατρική ομάδα στο Λύκειο, ήξερα πλέον ότι αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. Με την παρότρυνση των καθηγητών μου αποφάσισα να δώσω εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά από 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά μπορώ να σου πω ναι είμαι ηθοποιός. Πριν από λίγα χρόνια δεν τολμούσα να το πω.

Περάσες δυσκολίες μέσα στο χώρο που σε οδήγησαν στην απόφαση να τα παρατήσεις;

Είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απογοητεύσεις υπάρχουν αλλά πισώπλατα μαχαιρώματα, προδοσίες δεν έχω νιώσει. Αρκετές φορές έφτασα στο σημείο να τα παρατήσω γιατί εγώ δεν έκανα κάτι καλά. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκα τι άλλο μπορεί να γίνω εκτός από ηθοποιός.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares