Οrlando Bloom: Γιατί πήγε να χτυπήσει τον Justin Bieber;

Ξύλο στην Ibiza...

Αναστασία Τουρούτογλου

Εκεί που ο Orlando Bloom καθόταν ήσυχα και ωραία και έπινε το ποτό του σε γνωστό κλαμπ της Ibiza ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Justin Bieber.

H εισαγωγή σου ακούγεται σαν αρχή από ανέκδοτο όμως το τι επακολούθησε είναι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Dail Mail, πέρα για πέρα αληθινό.

Αφήνει λοιπόν ο Orlando κάτω το ποτήρι και ορμάει στον Bieber να τον δείρει. Έτσι ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μέσα στο μαγαζί και χωρίς οι δυο σταρ να έχουν ανταλλάξει ούτε μια κουβέντα. 

Τα άτομα που βρίσκονταν μαζί τους μπήκαν στη μέση και κατάφεραν να τους χωρίσουν κι έπειτα από λίγο ο Orlando αποχώρησε από το μαγαζί. 

Δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο από αυτό προκειμένου να ξαναφουντώσουν οι φήμες πως ο Bieber, πράγματι, είχε κοιμηθεί με την Μiranda Kerr το 2012, όταν εκείνη ήταν ακόμα με τον διάσημο ηθοποιό.  

Παρ' όλα αυτά, Justin είναι αυτός, έχει πάντα τον τρόπο να κάνει τα πράγματα χειρότερα...

Έτσι λίγη μόλις ώρα μετά το περιστατικό ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της Miranda με μαγιό, χωρίς σχόλιο ή κάποια άλλη αναφορά. Η φωτογραφία διαγράφτηκε λίγο αργότερα αλλά το κακό είχε ήδη γίνει και ολόκληρος ο πλανήτης του Hollywood είχε βγάλει πια τα συμπεράσματα του. 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares