Skip to main content

CELEBS

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Τώρα είμαι δοσμένη στα παιδιά μου»

Δεν μπορει να τα προλάβει όλα...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Πλήρως επικεντρωμένη στην οικογένειά της και δη στα δίδυμα παιδάκια που έχει φέρει στον κόσμο δήλωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη, τονίζοντας ότι η καριέρα της μπορεί να περιμένει.

«Θα ασχοληθώ με όλα όσα θέλω να κάνω. Με τα επαγγελματικά, με τα σκυλιά, με τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα μαζί. Πρέπει να προγραμματίσω, να πειθαρχήσω και να διαχωρίσω το χρόνο μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση στα πρώτα 2 χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που να απαιτεί πολύ δουλειά, ως και καθόλου θα σου έλεγα, αλλά δεν θέλω να είμαι τόσο αυστηρή. Αφήνω πράγματα στην άκρη, ασχολούμαι με αυτό που έχω αποφασίσει αυτή τη στιγμή και μετά συνεχίζω όταν θα μπορέσω, δεν σημαίνει ότι το παράτησα για πάντα. Τώρα είμαι δοσμένη στα παιδιά, εννοείται, γιατί το χρειάζονται 24 ώρες το 24ωρο. Εκεί θα δοθώ και δεν θα με νοιάζει και καθόλου», ανέφερε αρχικά στο Λοιπόν και συνέχισε:

«Μετά θα έρθει η ώρα που θα ασχοληθώ ξανά και θα έχω το χρόνο όπως και πριν. Μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τη δουλειά μου και την καριέρα μου, που τώρα ίσα-ίσα το γεγονός ότι ασχολούμαι με την οικογένεια μου μόνο μου φέρνει μια ισορροπία, όχι να νιώθω ότι κάτι μου λείπει».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ