Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν θέλει η γυναίκα να γαντζώνεται από πάνω του και να γίνεται έρμαιό του

Το αίσθημα της αδικίας μπορεί να τον διαλύσει

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξή του τόνισε ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες που γαντζώνονται πάνω στον άντρα και μετά γίνονται έρμαιό του, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τι θα μπορούσε να τον ισοπεδώσει σαν χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Hello:

Τι μπορεί να σε ισοπεδώσει; Να σε διαλύσει;

«Το αίσθημα της αδικίας. Αν νιώσω ότι με αδικούν ή αδικούν κάποιον δίπλα μου, διαλύομαι. Έχω μεγάλη ανάγκη να νιώθω ότι υπερασπίζομαι ανθρώπους που νιώθω ότι αδικούνται».

Είσαι δύσκολος χαρακτήρας στις προσωπικές σου σχέσεις και με τον ίδιο σου τον εαυτό; Σε δυσκολεύεις, θα έλεγες;

«Είμαι πολύ δύσκολος και μάλιστα η μητέρα μου έχει πει «Λυπάμαι τη γυναίκα που θα σε γηροκομίσει»! Είμαι δύσκολος γιατί είμαι φοβερά κυκλοθυμικός και, επίσης, επειδή ζω το τώρα και το ζω στο φουλ. Οι αντιδράσεις μου πολλές φορές είναι τόσο έντονες, που δίνω στον άλλον να καταλάβει ότι κάτι μ' έχει βασανίσει πολύ, ενώ στην ουσία δεν ισχύει. Είναι μια έκρηξη την οποία κάνω έτσι, πιο πολύ για το σόου».

Τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει η γυναίκα που θα επιλέξεις να γίνει σύντροφός σου;

 

«Το πιο γοητευτικό στοιχείο για μένα σε μια γυναίκα, είναι να νιώθω ότι είναι δυναμική, να βλέπω ότι πατάει στα πόδια της, ότι είναι ανεξάρτητη, ότι δε γαντζώνεται σ' έναν άνδρα κι έπειτα γίνεται έρμαιό του. Έχω ανάγκη την τρυφερότητα και τη συναισθηματική κάλυψη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θέλω να νιώθω ο ηγέτης της σχέσης. Για μένα, ακόμη και η σχέση είναι μια συνεργασία, επομένως αυτό το πάνω-κάτω της εξουσίας που υπάρχει πολλές φορές στα ζευγάρια, με κουράζει. Το αντιμετωπίζω ως περιττό παιχνίδι. Δεν έχω ανάγκη ν' αναλάβω τον ρόλο του εξουσιαστή» 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares