Skip to main content

CELEBS

Sandra Bullock: Το πιο απλό κορίτσι στο Hollywood!

Ταλαντούχα, πλούσια και...καθημερινή...



 Οι περισσότερες κυρίες στο λατρεμένο μας Hollywood προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας επιδεικνύουν διαρκώς τα πλούτη τους. Πανάκριβα ρούχα, πολυτελή αυτοκίνητα, αξιοζήλευτα σπίτια και η λίστα δε σταματά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Μα φυσικά η οικογένεια Kardashian, η οποία έχει βαλθεί να μας αποτελειώσει σύντομα.

Στην αντίπερα όχθη –ευτυχώς- υπάρχουν και μερικοί αστέρες που ζουν μια απολύτως φυσιολογική ζωή. Η Sandra Bullock, λοιπόν, ποτέ δεν προκάλεσε με τη ζωή και τις επιλογές της. Η 50χρονη star παρόλο που το 2014 ανακηρύχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός (ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξήθηκε κατά 51 εκατ. δολάρια μέσα στο '14), επιμένει να ζει απλά και να λανσάρει την κουλ πλευρά της.

Η πασίγνωστη ηθοποιός έκανε τη βόλτα της την περασμένη Δευτέρα στο Beverly Hills και φυσικά οι paparazzi ήταν κάπου εκεί για να την συλλάβουν εν ώρα... δράσης. Η star είναι ένα κορίτσι σαν όλες μας. Φορά το τζινάκι της, το απλό t-shirt της και τη ζακετούλα της και βολτάρει στους δρόμους τους Λος Άντζελες. Δεν ακολουθεί πιστά τη μόδα, δε γίνεται θύμα της και φυσικά δε φορά ό,τι πιο ακριβό κυκλοφορεί.  Όσο για το beauty look της; Έπιασε τα μαλλιά της ένα ατημέλητο κότσο, πέρασε λίγο ρουζ στα «μήλα» της και... έτοιμη! Τόσο απλά... Εύγε Sandra, αποτελείς πρότυπο! 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.