Ελένη Ράντου: «Η εκδίκηση είναι γένους αρσενικού»

Πιστεύει ότι θέλει θηλυκό μυαλό που όπως επισημαίνει το έχουν πιο πολύ οι άντρες

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την πεποίθησή της ότι η εκδίκηση πλέον στις μέρες μας έχει γίνει... γένους αρσενικού εξέφρασε σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

«Στις μέρες μας είναι περισσότερο γένους αρσενικού. Θέλει όμως θηλυκό μυαλό. Που σήμερα το έχουν πιο πολύ οι άντρες. Θα εκδικηθεί καλύτερα όπως έχει αδικηθεί περισσότερο», δήλωσε στο Τηλέραμα η ηθοποιός και συνέχισε για το πότε δικαιολογεί την εκδίκηση: «Όταν κάνεις με αυτήν τους άλλους καλύτερους. Αυτό όμως είναι πολύ σπάνιο. Η εκδίκηση συνήθως κάνει τους άλλους χειρότερους κι εσένα πολύ εγωιστή».

Εν συνεχεία η Ελένη Ράντου τόνισε ότι: «Η μητρότητα με δίδαξε τον αλτρουισμό. Πώς να περνάει ο εαυτός σου σε δεύτερη μοίρα. Πώς να μην είναι αναγκαστικά το εγώ η προτεραιότητά. Αυτό για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο μάθημα. Ήθελα να καταγράψω με τον δικό μου τρόπο τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα που λέγεται ελληνική οικογένεια».

Καταλήγοντας, μιλώντας για το αν είναι πρόβλημα να μην μπορεί να κλάψει, είπε: «Είναι το ίδιο με το να μην μπορείς να χαρείς. Είναι τεράστια αναπηρία. Το κλάμα είναι ο πρώτος ήχος που βγάζουμε όταν γεννιόμαστε. Είναι δήλωση ύπαρξης. Το γέλιο είναι κάθαρση. Αν το κλάμα είναι η αρχή, το γέλιο είναι το μεγάλο φινάλε. Κλαίω εύκολα. Την τελευταία φορά ήταν όταν πήρα μια επιστολή στο θέατρο και ένα μπουκέτο λουλούδια από έναν σύλλογο συνταξιούχων συναδέλφων του συγχωρεμένου του πατέρα μου». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares