Γιώργος Παπαδόπουλος: «Η "χυλόπιτα" πονάει πιο πολύ όταν είσαι γνωστός»

Σε κάθε χωρισμό του πενθεί

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι έχει εισπράξει αρνητική απάντηση σε φλερτ που έκανε σε γυναίκα.

«Ναι έχω φάει "χυλόπιτα". Εννοείται πως το έχω ζήσει αυτό. Μάλιστα όταν είσαι γνωστός η "χυλόπιτα" πονάει πιο πολύ να ξέρεις», ανέφερε στην εφημερίδα Αγορά ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το πώς αντιδρά κάθε φορά που χωρίζει, τονίζοντας: «Είμαι από αυτούς που πέφτουν στα πατώματα, κλείνονται στο σπίτι και ακούω πολύ Αντώνη Βαρδή. Ζω 1,5 εβδομάδα πενθώντας κατά μία έννοια. Το δίδαγμα που έχω πάρει από τέτοιες στιγμές είναι ότι η ζωή συνεχίζεται».

Όσον αφορά στα οικονομικά του ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι μέχρι και σήμερα μοιράζεται το μεροκάματο του με την οικογένεια του.

«Από το πρώτο μου μεροκάματο μέχρι σήμερα το μοιράζομαι με την οικογένεια μου. Μακάρι να μη χρειαζόταν να το κάνω, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είμαστε καλά. Φτωχός ξεκίνησα και συνεχίζω φτωχός σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω δικό μου σπίτι, ζω στο ενοίκιο και το μόνο πράγμα που μου ανήκει είναι ένα αμάξι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», επισήμανε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares