Μιμή Ντενίση: «Δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από τις δουλειές του σπιτιού»

Της αρέσει πολύ να σιδερώνει...

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μιμή Ντενίση μπορεί να είναι πολυπράγμων, ωστόσο ως καλή νοικοκυρά ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού της, τονίζοντας μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι το καλύτερο αγχολυτικό.

«Όταν παίζω στο θέατρο, θα ήταν ψέμα να πω ότι ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού. Όμως, αν έχω έστω και μια μέρα που κάθομαι, βογκάνε όλοι μέσα στο σπίτι, γιατί θέλω να κάνω γενική καθαριότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από τις δουλειές του σπιτιού. Και στον Θεολόγο όταν είμαι, που υποτίθεται ότι πηγαίνω για να κάνω διακοπές, είμαι με τις γαλότσες και το σκαλιστήρι στο χέρι. Μόνο μη μου πεις να σφουγγαρίσω. Αντιθέτως, μου αρέσει πολύ να σιδερώνω, να τακτοποιώ τα πάντα μέσα στο σπίτι και να μαγειρεύω κάτι που έχω πάρει από τη μητέρα μου», εξήγησε στο Οκ και συνέχισε:

«Το πιο αστείο που μου έχει συμβεί ήταν στα 14 μου . στο μάθημα των Οικοκυρικών στο Κολέγιο, όπου μας έδειξαν μια συνταγή για μπισκότα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Έβαλα λοιπόν όλα τα υλικά στο τραπέζι και άρχισα να τα ετοιμάζω, έχοντας παρέα μια φίλη μου που έμενε στο διπλανό σπίτι. Στο τέλος έβαλα τα μπισκότα στον φούρνο , μου φάνηκαν λίγο σκληρά. Η φίλη μου που ήταν λιχούδα, δεν περίμενε καν να κρυώσουν και τα έφαγε έτσι όπως ήταν. Της έδωσα και μερικά για το σπίτι, έφυγε, αλλά λίγο μετά χτύπησε το κουδούνι. Ήταν η μητέρα της που με ρώτησε τα υλικά της συνταγής. Τη φίλη μου την πονούσε το στομάχι της, που αναγκάστηκαν να την πάνε στο νοσοκομείο. Τελικά, ανακάλυψα ότι είχα βάλει μέσα γύψο, αντί για αλεύρι, που είχε αφήσει η μητέρα μου στο ράφι της κουζίνας. Παραλίγο να δηλητηριάσω το κορίτσι». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares