Κλέλια Πανταζή: «Αυτή τη φορά είμαι αληθινά ερωτευμένη»

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τον μεγάλο έρωτα που βιώνει στο πλευρό του Βαγγέλη Χούµα μίλησε η Ολυµπιονίκης της ρυθµικής γυµναστικής, Κλέλια Πανταζή, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά ο... φτερωτός θεός με τα βέλη βρήκε στόχο.

«∆εν µου άρεσαν καθόλου οι ράδιο αρβύλες που γράφονταν για µένα! Βαρέθηκα να µου χρεώνουν συντρόφους που δεν ήµουν ποτέ µαζί τους, αλλά δεν θέλησα να διαψεύσω κάτι. Το ότι βγήκα χέρι-χέρι µε τον πραγµατικό µου σύντροφο απαντάει σε όλα! ∆εν το έχω κάνει ποτέ έως σήµερα και το ότι το έκανα µε τον Βαγγέλη σηµαίνει πολλά. Πρώτα-πρώτα δίνει το στίγµα ότι όταν υπάρχει κάτι σηµαντικό στη ζωή µου δεν έχω πρόβληµα να το µοιραστώ µε τον κόσµο και, δεύτερον, δείχνει το πόσο καλά περνάω µαζί του και πόσο ερωτευµένη είµαι µαζί του. Γι΄αυτό και δεν κρύβω τον έρωτά µου» δήλωσε η ίδια στη Real.

Εν συνεχεία η Κλέλια τόνισε ότι είχε προετοιµάσει τον σύντροφό της, που υπήρξε αθλητής και τώρα είναι προπονητής, πως µε το που θα εµφανιστούν σε πάρτι ενός γνωστού κλαµπ του Κολωνακίου θα αστράψουν φλας και θα τους πλησιάσουν κάµερες: «Ξέρεις, αν δεν το έχεις συνηθίσει, µπορεί να σε τροµάξει κάτι τέτοιο, γι' αυτό και τον έβαλα στο κλίµα πριν µας την πέσουν οι φωτογράφοι. Τον πήρα από το χέρι και προχωρήσαµε µπροστά». Όσοι τους είδαν από κοντά µιλάνε για ένα πολύ ταιριαστό και όµορφο ζευγάρι και η Κλέλια λέει πως «πράγµατι ταιριάζουµε πολύ. Υπήρξε µια χηµεία µεταξύ µας από την πρώτη στιγµή που µας σύστησαν κοινοί φίλοι και εδώ και περίπου έναν µήνα απολαµβάνουµε τον έρωτά µας».

Σε ερώτηση για το αν συζούν επισήμανε:«Όχι, για την ώρα περνάµε καλά µαζί, χωρίς να κάνουµε σχέδια».

'Οσο για τα δηµοσιεύµατα που την ήθελαν ζευγάρι µε τον Κώστα Καραφώτη, τον Γιώργο Παπαδηµητράκη και τον Αρη Πλασκασοβίτη η ίδια δηλώνει: «Κανένα από αυτά δεν ισχύει. Είναι φίλοι µου τα παιδιά και δεν υπήρξε ποτέ κάτι µεταξύ µας. Μου χρεώθηκαν σαν σύντροφοι, αλλά δεν ήταν. Έγραφαν ότι παίζω κρυφτούλι κ.λπ. Να που τώρα που είµαι πραγµατικά ερωτευµένη δεν παίζω κανενός είδος κρυφτούλι και ποζάρω µε τον καλό µου, µιλώντας πρώτη φορά», καταλήγει ξεδιαλύνοντας το τοπίο. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares