Skip to main content

CELEBS

Έκτορας Μποτρίνι: «Θα είμαι και αυστηρός και καυστικός»

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Αρναούτογλου


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στα τηλεοπτικά δρώμενα επέστρεψε ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μίλησε για τη εκπόμπή του «Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και τη συνύπαρξή του σε αυτήν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αποσπάσματα της συνέντευξής του στο TV Έθνος:

Μετά τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» και το «Μποτρίνις Project», ο Έκτορας Μποτρίνι ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση με κάτι τόσο διαφορετικό;

«Εννοείται. Τι νόημα θα είχε τόσα χρόνια μετά να βγω και να κάνω πάλι το ίδιο πράγμα; Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το ότι μιλούσαμε για μια ολοκληρωμένη ιδέα και όχι για ακόμα μία εκπομπή με ένα τηγάνι, ένα τραπέζι και μία κάμερα».

-Αυτήν τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα χαρούμενο παιχνίδι με φόντο την κουζίνα και με μια γλυκιά εκπομπή. Εσείς θα είστε πάλι το ίδιο αυστηρός;

«Θα είμαι και αυστηρός και καυστικός. Φυσικά και θα κρίνω το αποτέλεσμα με μια γλυκύτητα και την προσπάθεια όλη που θα κάνουν και οι μαμάδες, αλλά κυρίως τα παιδιά, όμως θα είμαι αυστηρός, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος από τη στιγμή που θα πρέπει να νικήσει ο καλύτερος».

-Η μέχρι τώρα συνεργασία με τον Γρηγόρη πώς σας έχει φανεί;

«Εξαιρετική. Από τον Γρηγόρη κανείς μόνο να μάθει μπορεί. Έχει μια μεγάλη εμπειρία, έχει φοβερή ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό, έχει χιούμορ, έχει ταχύτητα, είναι καταπληκτικός. Και είναι και πολύ καλό παιδί».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς