Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης με διεκδικούσε, ενώ ήμουν σε σχέση»

Ο σύζυγός της ζηλεύει περισσότερο απ' ότι η ίδια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη την Τρίτη στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» και μιλώντας με τον Μάρκο Σεφερλή για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Αϊβάζη, αποκάλυψε ότι ο νυν σύζυγός της τη διεκδικούσε ενώ η ίδια ήταν σε άλλη σχέση.

«Είμαι ηγετικός άνθρωπος και μου αρέσει να έχω τον τελευταίο λόγο αλλά και ο Γιάννης το ίδιο. Κάποια στιγμή υποχωρώ εγώ και κάποια άλλη στιγμή εκείνος» είπε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Παράλληλα θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία τους, σε βραβεία στην Κύπρο, όταν εκείνη κάθισε μπροστά του και τον χαιρέτισε. «Η προσέγγισή μου δεν ήταν φλερτ. Είμαι κοινωνική και όταν βλέπω συνάδελφο πάω να του μιλήσω. Μου αρέσει να γνωρίζω συναδέλφους γιατί τους αγαπώ» ανέφερε, αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο η ίδια ήταν σε άλλη σχέση αλλά ο Γιάννης Αϊβάζης τη διεκδίκησε:

«Ο Γιάννης με διεκδικούσε πολύ και εγώ ήμουν αποστασιοποιημένη. Μόλις τον ερωτεύτηκα έδωσα τέλος στην προηγούμενή μου σχέση. Η δύναμη ενός άντρα για μένα δεν είναι στο αν έχει χρήματα και ελικόπτερα, αλλά το μυαλό του και ο τρόπος που συμπεριφέρεται. Ο Γιάννης με διεκδίκησε, έπαιρνε όλη την ώρα τηλέφωνα, δεν δεχόταν να μην βγούμε παρέα. Όταν πια ήμουν σε ένα δίλημμα για το πώς θα χειριστώ την προηγούμενη σχέση και ποιον θα επιλέξω, ο προηγούμενος σύντροφός μου έλειπε στο εξωτερικό και είπα στον Γιάννη να κάνει μια ημέρα υπομονή για να αποφασίσω τι θα έκανα, αλλά εκείνος δεν μπορούσε να περιμένει και πήγε ταξίδι στην Ρώμη. Απλά έφυγε για μια μέρα, γιατί δεν μπορούσε να μείνει και να περιμένει».

Με δεδομένο ότι είναι αρκετές οι ερωτικές σκηνές που έχει κάνει σε τηλεοπτικές σειρές, ρωτήθηκε αν ο σύζυγός της ζηλεύει, τονίζοντας: «Ναι, ζηλεύει.Κι εγώ ζηλεύω, αλλά ο Γιάννης ζηλεύει περισσότερο. Αλλά δεν το λέει. Βασικά, είμαι τυχερή σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν μου έχει τύχει να δω τον Γιάννη σε ερωτική σκηνή, ενώ εκείνος με έχει δει σε έντονα ερωτικές σκηνές».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους