Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης με διεκδικούσε, ενώ ήμουν σε σχέση»

Ο σύζυγός της ζηλεύει περισσότερο απ' ότι η ίδια

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη την Τρίτη στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» και μιλώντας με τον Μάρκο Σεφερλή για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Αϊβάζη, αποκάλυψε ότι ο νυν σύζυγός της τη διεκδικούσε ενώ η ίδια ήταν σε άλλη σχέση.

«Είμαι ηγετικός άνθρωπος και μου αρέσει να έχω τον τελευταίο λόγο αλλά και ο Γιάννης το ίδιο. Κάποια στιγμή υποχωρώ εγώ και κάποια άλλη στιγμή εκείνος» είπε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Παράλληλα θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία τους, σε βραβεία στην Κύπρο, όταν εκείνη κάθισε μπροστά του και τον χαιρέτισε. «Η προσέγγισή μου δεν ήταν φλερτ. Είμαι κοινωνική και όταν βλέπω συνάδελφο πάω να του μιλήσω. Μου αρέσει να γνωρίζω συναδέλφους γιατί τους αγαπώ» ανέφερε, αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο η ίδια ήταν σε άλλη σχέση αλλά ο Γιάννης Αϊβάζης τη διεκδίκησε:

«Ο Γιάννης με διεκδικούσε πολύ και εγώ ήμουν αποστασιοποιημένη. Μόλις τον ερωτεύτηκα έδωσα τέλος στην προηγούμενή μου σχέση. Η δύναμη ενός άντρα για μένα δεν είναι στο αν έχει χρήματα και ελικόπτερα, αλλά το μυαλό του και ο τρόπος που συμπεριφέρεται. Ο Γιάννης με διεκδίκησε, έπαιρνε όλη την ώρα τηλέφωνα, δεν δεχόταν να μην βγούμε παρέα. Όταν πια ήμουν σε ένα δίλημμα για το πώς θα χειριστώ την προηγούμενη σχέση και ποιον θα επιλέξω, ο προηγούμενος σύντροφός μου έλειπε στο εξωτερικό και είπα στον Γιάννη να κάνει μια ημέρα υπομονή για να αποφασίσω τι θα έκανα, αλλά εκείνος δεν μπορούσε να περιμένει και πήγε ταξίδι στην Ρώμη. Απλά έφυγε για μια μέρα, γιατί δεν μπορούσε να μείνει και να περιμένει».

Με δεδομένο ότι είναι αρκετές οι ερωτικές σκηνές που έχει κάνει σε τηλεοπτικές σειρές, ρωτήθηκε αν ο σύζυγός της ζηλεύει, τονίζοντας: «Ναι, ζηλεύει.Κι εγώ ζηλεύω, αλλά ο Γιάννης ζηλεύει περισσότερο. Αλλά δεν το λέει. Βασικά, είμαι τυχερή σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν μου έχει τύχει να δω τον Γιάννη σε ερωτική σκηνή, ενώ εκείνος με έχει δει σε έντονα ερωτικές σκηνές». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares