Εlle Fanning: «Ο καινούργιος της ρόλος θα την βάλει στην λίστα με τις μεγάλες πρωταγωνίστριες»!

Τι ετοιμάζει η Ωραία Κοιμωμένη;

Αναστασία Τουρούτογλου

Η Elle Fanning πριν από λίγους μήνες έκλεψε την παράσταση (και τις καλές κριτικές) από ολόκληρη Angelina Jolie στην νέα, σκοτεινή και μοντέρνα εκδοχή της Ωραίας Κοιμωμένης, στης ταινίας Maleficent.

Tώρα, κι καθώς τα σχολεία έχουν κλείσει για καλοκαίρι, κάνει βόλτες στους δρόμους της Καλιφόρνια παρέα με μια καλή της φίλη και δείχνει πιο ευδιάθετη και ομιλητική από ποτέ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollwood Reporter ο λόγος που η Elle είναι τόσο χαρούμενη είναι ένας καινούργιος ρόλος που έκλεισε πριν από λίγες ημέρες. Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την Mary Shelley στο δράμα εποχή "A Storm in the Stars".

To περιοδικό επικοινώνησε με την παραγωγό της ταινίας, Amy Baer, η οποία δήλωσε πως η Elle έχει πάρα πολλά κοινά με τον χαρακτήρα της Mary, αφού είναι κι αυτή «πανέξυπνη» και «ταλαντούχα». 

Μάλιστα, σχολίασε και τις επιδόσεις της Elle στις πρώτες πρόβες λέγοντας πως «αυτό που ετοιμάζεται να κάνει με αυτόν τον ρόλο είναι απίθανο. Ο ρόλος της Μary θα την πάρει από την κατηγορία των νέων, υποσχόμενων ηθοποιών και θα την τοποθετήσει κατευθείαν στην λίστα με τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του Hollywood».

Για την γυμνασμένη της κοιλιά και για το υπέροχο ντύσιμο της δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

elle-073014-_10.jpg

elle-073014-_11.jpg

elle-073014-_5.jpg

elle-073014-_7.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares