Skip to main content

CELEBS

Βρέθηκε η μοναδική περίπτωση να επανενωθούν οι Οasis

Ο Noel Gallagher ήταν κάθετος



 

Ο Noel Gallagher έχει πει 100 φορές ότι δεν ψήνεται καθόλου να επανενώσει τους Oasis. Aπό την άλλη οι φήμες για επανένωση του συγκροτήματος από το Μάντσεστερ είναι τώρα τελευταία πιο έντονες από ποτέ αν και σύμφωνα με τον Noel πυροδοτούνται από κάποιον άνθρωπο ο οποίος ανήκει στο κοντινό περιβάλλον του Liam με τον ίδιο να παραμένει πολύ αρνητικός. 

Το ζήτημα είναι ότι όταν είσαι μουσικός έχεις κι εσύ τις καλλιτεχνικές σου εμμονές και τα είδωλα σου. Και πώς να πεις όχι στο... είδωλο; Έτσι λοιπόν ο Paul McCartney φαίνεται να έχει αναλάβει να συμβουλέψει σωστά τα δύο πρώην μέλη των Oasis λέγοντας τους σε κάθε ευκαιρία να επανενωθούν αλλά και να τα βρουν μεταξύ τους γιατί είναι αδέλφια και αυτό είναι που πρέπει να κάνουν τα αδέλφια όσο δύσκολες κι αν έχουν υπάρξει οι σχέσεις τους.

Τώρα είναι η σειρά του Noel λοιπόν να πετάξει το μπαλάκι στο γήπεδο του Macca λέγοντας πως αν αναλάβει εκείνος να γράψει το πρώτο single του επόμενου δίσκου τους τότε - και μόνο τότε - θα καθίσει κάτω να το συζητήσουν. 

 

Και συμπλήρωσε ότι το παραπάνω δεδομένο είναι το μοναδικό που θα μπορούσε να τον δελεάσει καθώς έχει χρήματα και δεν έχει ανάγκη να ξαναπαίξει με τους Oasis για να ζήσει

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός