Μαρία Μπεκατώρου: «Άργησα να το πάρω απόφαση ότι πρέπει να κάνω εξωσωματική»

Ο σύζυγός της τη στηρίζει αρκετά στο εν λόγω θέμα

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του παιδιού που επιθυμεί τόσο να έρθει στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη στήριξη του συζύγου της στο εν λόγω θέμα, παραδέχτηκε ότι άργησε να σκεφτεί τη λύση της εξωσωματικής, τονίζοντας πάντως ότι δεν της έχει γίνει εμμονή να αποκτήσει παιδί.

«Το θέμα του παιδιού μας έχει δέσει πιο πολύ με τον άντρα μου. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο ο Αντώνης έχει σταθεί δίπλα μου και είναι πολύ εντάξει. Αυτό που μου έχει πει και νομίζω ότι πρέπει κάθε σύντροφος να λέει στη γυναίκα του είναι ότι και να μην κάνουμε παιδί δεν έγινε τίποτα, εσύ να είσαι καλά και υγιής. Και θα περπατήσουμε μαζί χέρι-χέρι μια ζωή», εκμυστηρεύτηκε αρχικά η παρουσιάστρια προσθέτοντας:

«Άργησα να το πάρω απόφαση ότι πρέπει να κάνω προσπάθεια με εξωσωματική. Το είχα στο μυαλό, αλλά περνούσαν τα χρόνια και περνάγαμε ωραία και λέγαμε εντάξει ακόμη. Παντρεύτηκα στα 33 μου και ένιωθα πολύ μικρή και νιώθω ακόμη. Πριν τρία χρόνια είπα ότι πρέπει να το δω αλλιώς, αλλά πριν δύο χρόνια είπα ότι πρέπει να το σκεφτώ πιο σοβαρά. Ή τώρα ή ποτέ!».

Καταλήγοντας, η Μαρία Μπεκατώρου επισήμανε: «Δεν μου έχει γίνει εμμονή το θέμα του παιδιού. Το έχω φιλοσοφήσει πολύ. Αν δεν γίνει θα είμαι μια ευτυχισμένη σύζυγος και θα ζήσω χέρι χέρι με τον άντρα μου, αγαπημένοι». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares