Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ερχομό της κόρης της...

Επιστροφή στα καθήκοντα...



 

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τη μικρή πριγκίπισσα Charlotte, και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό, μιας και ήταν πιο κομψή, λαμπερή και όμορφη από ποτέ. Φυσικά, οι ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει το τελευταίο διάστημα, ύστερα από τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στο αποτέλεσμα αυτό.

Η Kate, όπως και όλη η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, παραβρέθηκε σήμερα στην επίσημη τελετή των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, που φέτος κλείνει τα 89, σε μια παρέλαση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Καθισμένη σε μια άμαξα δίπλα από την σύζυγο του Καρόλου, Camilla, αλλά και τον αδερφό του William, πρίγκιπα Harry, η Δούκισσα χαιρέτησε το τεράστιο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο με τη χαρά της να είναι εμφανής.

members-of-The-British-Royal-Family_1_c96eb.jpg

members-of-The-British-Royal-Family_a2601.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department