Κατερίνα Καινούργιου: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον στον Alpha

Αλήθεια τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει η παρουσιάστρια;

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο «Τηλεκοντρόλ» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον και εξομολογήθηκε πως θα της λείψει ο Νίκος Μουτσινάς.

Το χειμώνα τι γίνεται με δεδομένο ότι το «Δέστε τους» έκλεισε τον κύκλο αυτό;

Παραμένω στο δυναμικό του σταθμού και στην καθημερινή απογευματινή ζώνη, αλλά το πώς θα διαμορφωθεί δεν είναι δική μου δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού. Απλά έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του και περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις. Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξουμε πάλι κάτι όμορφο και δροσερό, με ατάκα και χιούμορ.

Θα σου λείψει ο Νίκος Μουτσινάς;

Εννοείται. Αλλά δεν χανόμαστε, μιλάμε και ξέρω ότι ο Νίκος ήθελε να κάνει άλλα πράγματα και του εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι εκεί να τον βλέπω και να τον στηρίζω σε ό,τι κάνει.

Θέλεις κι εσύ να κάνεις και άλλα πράγματα, γιατί και η Μαρία Ηλιάκη έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει πρωινό.

Εγώ δεν έχω να πω κάτι τέτοιο. Συζητάω με το κανάλι κάποια πράγματα, να δούμε πώς θα πάνε και νομίζω ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ δημιουργική για μένα.

Αν έκανες μια εκπομπή μόνη σου, σε τι θέματα θα προσανατολιζόσουν;

Θα έκανα μια εκπομπή που θα απευθυνόταν στο γυναικείο κοινό. Να σου μιλήσω ειλικρινά, δεν πιστεύω πολύ στο να είναι κανείς μόνος. Μόνη της είναι η Ελένη Μενεγάκη και κάνει καριέρα τόσα χρόνια και το κάνει άψογα. Θεωρώ ότι πια κερδίζουν οι παρέες και οι ομαδικές δουλειές.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares