Skip to main content

CELEBS

Θάνος Καλλίρης: Μίλησε για πρώτη φορά για τις κινητικές δυσκολίες του παιδιού του

Επισήμανε ότι δεν πρέπει κανένας γονιός που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα να τα παρατάει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» ο Θάνος Καλλίρης μίλησε πρώτη φορά για τις κινητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ένα από τα δύο παιδιά του, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Το ένα σου παιδί αντιμετώπισε κάποιο κινητικό πρόβλημα. Τι θα συμβούλευες τους γονείς που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις;

«Οι γονείς, όταν αντιμετωπίζει το παιδί τους ένα πρόβλημα υγείας , υποφέρουν ψυχικά πιο πολύ από το ίδιο. Το παιδί μπορεί να πονέσει ίσως σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα. Ο γονιός πονάει το παιδί του ακόμα και αν εκείνο είναι εγκληματίας. Εγώ είμαι άνθρωπος που μάχομαι. Δεν παρατάω τίποτα στην τύχη. Για αυτό είμαι εδώ που βλέπεις και μιλάω. Αλλιώς θα ήμουν με κατάθλιψη, σε κανά χαντάκι ή θα έκλαιγα από το πρωί εώς το βράδυ. Σε όλους συμβαίνουν άτυχες καταστάσεις. Έτσι είναι η ζωή. Μου έχουν τύχει και πολλά καλά όμως».

Είναι σημαντικό ο γονιός να στηρίζει το παιδί του και να το μεγαλώνει σε κάθε περίπτωση φυσιολογικά;

«Ακριβώς. Πρέπει να βρεις πρώτα εσύ το κουράγιο μέσα σου. Εγώ πάντοτε στη ζωή μου ήμουν πολύ ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά. Με τον Κώστα Γιαννόπουλο ιδρύσαμε το «Χαμόγελο του παιδιού». Ήμουν πρόεδρος επί τρία χρόνια, πολύ πριν σκεφτώ να γίνω πατέρας. Εκεί είδα πράγματα πολύ στενάχωρα. Δεν με άλλαξε ότι συνέβη στο παιδί μου, ούτε τα προβλήματα που συνάντησα στην πορεία. Το πάλεψα».



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;