Skip to main content

CELEBS

Ένας «Άθικτος» στην Αθήνα!

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Francois Cluzet, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Οι Άθικτοι» βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα ελληνικής ταινίας...



 

Στην Αθήνα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γάλλος ηθοποιός Francois Cluzet (Φρανσουά Κλουζέ) για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ». Ο γνωστός ηθοποιός αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό ως Φιλίπ στην ταινία «Οι Άθικτοι» (Intouchables, 2011), ενώ έχει συμπρωταγωνιστήσει με μεγάλες κυρίες του γαλλικού κινηματογράφου όπως η Marion Cotillard (Μικρά Αθώα Ψέματα, 2010) και η Sophie Marceau (Μια τυχαία συνάντηση, 2014).

Ο Cluzet έμεινε για τρεις ημέρες στην Αθήνα για να συμμετέχει στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του Σωτήρη Τσαφούλια. Πρόκειται για  ένα αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Δημήτρη Καταλειφό και Μάνο Βακούση.  Ο ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τον Marcel de Chaffe, μαθηματικό και λάτρη της ελληνικής ιστορίας, στον οποίο ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) απευθύνεται κατόπιν υπόδειξης του Πρύτανη Αριστοτέλη Αδαμαντινού (Δημήτρης Καταλειφός) για να λύσει το μυστήριων των αριθμών και των ρητών που κρύβονται πίσω από πέντε δολοφονίες.

Cluzet_Tsafoulias_Dadakaridis.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM