Skip to main content

CELEBS

Charlize Theron: Πιο καλά από ποτε (;)

Εμείς πάντως την βλέπουμε μια χαρά.



 

Ο χωρισμός της από τον Sean Penn έσκασε από το πουθενά εκεί που όλοι περίμεναν ότι μέσα στο καλοκαίρι θα είχαμε γάμους και χαρές. 

Και ενώ τα πρώτα δημοσιεύματα ήθελαν την διάσημη ηθοποιό να τα έχει βάψει μαύρα η αλήθεια είναι ότι εμείς καλά την βλέπουμε - ίσως μάλιστα να είναι να ανανεωμένη. 

Παρά τις πρόσφατες φωτογραφίες που πρώην αγαπημένου της στις οποίες τον βλέπουμε να έχει έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό Minka Kelly η Charlize δεν φαίνεται να σκάει ιδιαίτερα γι' αυτόν τον χωρισμό. 

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την συνέλαβα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το Λονδίνο υπέροχα ντυμένη και πάρα - μα πάρα - πολύ όμορφη. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πώς αισθάνεται ο άλλος μέσα του αλλά το ντύσιμο της τουλάχιστον το ζηλέψαμε λιγάκι.

2A7B2EB900000578-3158764-Newly_single_Charlize_has_been_staying_at_her_Hollywood_home_wit-a-15_1436754378909_9be69 (1).jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.